Vuokraus

Trukkien ja koneiden vuokraus

Kauttamme saat vuokrattua trukkeja, pienkuormaajia, kaivinkoneita, henkilönostimia ja muita koneita asiakkaan tarvitsemaksi ajaksi – tunnista vuosiin. Vuokrattavien koneiden valikoimastamme löytyvät mm. trukit sisä- sekä ulkokäyttöön, pienkuormaajat, kaivinkoneet ja henkilönostimet. Vuokraus hoidetaan samaan konserniin kuuluvan RealRentalin kautta. Ota yhteyttä ja kysy lisää vuokrattavien koneiden valikoimastamme!

Tutustu RealRentalin vuokrakonevalikoimaan täältä »

Toimitamme vuokratrukit ja -koneet joka puolelle Suomea pääsääntöisesti seuraavaksi päiväksi. Koneen vuokrahinta määräytyy työn laadun, vuokran keston ja valitun trukin mukaan. Kattava, yli 20 eri toimipisteen huolto-organisaatiomme takaa sen, että vuokraamamme kone pysyy toimintavarmana ja luotettavana käytössä.

Katso vuokrattavat trukit täältä »Vuokraa trukki

Trukin vuokraus lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen tarpeeseen. Kattavan valikoima uusia trukkeja ja käytettyjä trukkeja vuokralle sisä- ja ulkokäyttöön. Kaikki käytetyt vuokratrukit käyvät läpi huolellisen tarkistusohjelman.

Näytä kaikki

Vuokraa henkilönostin

Henkilönostin tehostaa työntekoa ja lisää turvallisuutta korkeissa paikoissa työskenneltäessä. Vuokraamme laadukkaita ammattikäyttöön sopivia henkilönostimia asiakkaidemme tarpeisiin.

Näytä kaikki

Vuokraa muita koneita

Vuokrattavien koneiden valikoimamme on vaihtelevasti. Jos et löydä tarpeisiisi sopivaa konetta, kysy meiltä lisää!

Näytä kaikki

Etsitkö käytettyä trukkia?

Tutustu laajaan varastoomme.

Paljon käytettyjä ja huollettuja trukkeja, pyöräkuormaajia, kaivinkoneita ja muita laitteita suoraan varastosta.

Katso käytetyt trukit

Lataa ilmainen trukin hankkijan opas

Ostanko uuden vai käytetyt? Mitä ominaisuuksia tarvitsen? Lue oppaasta, miten teet fiksuja säästöjä trukkia hankkiessasi.

Lataa opas sähköpostiisi

Minua miellyttää erityisesti se, että KesLiftin ihmiset ovat mukavia, palveluhaluisia ja tuntuvat viihtyvän työssään.

Erkki Koski

Suomen Messulogistiikka

Lue lisää asiakastarinoita