Vuokraus

Trukkien ja koneiden vuokraus

Vuokraamme trukkeja, pienkuormaajia, kaivinkoneita, henkilönostimia ja muita koneita asiakkaan tarvitsemaksi ajaksi – tunnista vuosiin. Vuokrattavien koneiden valikoimastamme löytyvät mm. trukit sisä- sekä ulkokäyttöön, pienkuormaajat, kaivinkoneet ja henkilönostimet.

Toimitamme vuokratrukit ja -koneet joka puolelle Suomea pääsääntöisesti seuraavaksi päiväksi. Koneen vuokrahinta määräytyy työn laadun, vuokran keston ja valitun trukin mukaan.

Kattava, yli 20 eri toimipisteen huolto-organisaatiomme takaa sen, että vuokraamamme kone pysyy toimintavarmana ja luotettavana käytössä.

Katso vuokrattavat trukit täältä »Vuokraa pienkuormaaja

Vuokraamme pienkuormaajia ja pienkaivinkoneita asiakkaan tarvitsemaksi ajaksi – tunnista vuosiin. Pienkuormaajia käytetään yleisesti kiinteistönhuollon, maanrakennuksen sekä maatalouden erilaisissa kuormaustehtävissä. Helppokäyttöinen pienkuormaaja on lumenluontiin lyömätön peli. Pienkuormaajamme avulla teet työt niin pienissä kuin isoissakin kohteissa.

KesLiftin vuokraamat pienkuormaajat ovat ominaisuuksiltaan monipuolisia ja rakenteeltaan tukevia. Ergonomisesti suunnitellusta ohjaamosta on esteetön näkyvyys joka suuntaan. Vuokraamamme pienkuormaajat ovat aina huollettuja ja toimintavarmoja.

Näytä kaikki

Vuokrattavat pienkaivurit

Vuokraa pienkaivuri piha-alueen ja muun rakennustyömaan sesonkiluonteiseen maa-aineksen siirtämiseen. KesLiftin vuokrattavilla pienkaivureilla työskentely onnistuu ahtaimmissakin tiloissa. Vuokrattaviin pienkaivureihin on saatavilla myös lisälaitteita. Kauhavaihtoehdot pienkaivuriin: luiskakauha 800 mm tai kuokkakauha 550 mm.

Näytä kaikki

Vuokraa trukki

Trukin vuokraus lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen tarpeeseen. Kattavan valikoima uusia trukkeja ja käytettyjä trukkeja vuokralle sisä- ja ulkokäyttöön. Kaikki käytetyt vuokratrukit käyvät läpi huolellisen tarkistusohjelman.

Näytä kaikki

Vuokraa kaivinkone

Kaivinkoneen vuokraaminen on järkevä vaihtoehto lyhytaikaiseen tai sesonkiluontoiseen tarpeeseen. Vuokraamme luotettavasti huollettuja kaivinkoneita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Näytä kaikki

Vuokraa henkilönostin

Henkilönostin tehostaa työntekoa ja lisää turvallisuutta korkeissa paikoissa työskenneltäessä. Vuokraamme laadukkaita ammattikäyttöön sopivia henkilönostimia asiakkaidemme tarpeisiin.

Näytä kaikki

Vuokraa muita koneita

Vuokrattavien koneiden valikoimamme on vaihtelevasti. Jos et löydä tarpeisiisi sopivaa konetta, kysy meiltä lisää!

Näytä kaikki

Etsitkö käytettyä trukkia?

Tutustu laajaan varastoomme.

Paljon käytettyjä ja huollettuja trukkeja, pyöräkuormaajia, kaivinkoneita ja muita laitteita suoraan varastosta.

Katso käytetyt trukit

Lataa ilmainen trukin hankkijan opas

Ostanko uuden vai käytetyt? Mitä ominaisuuksia tarvitsen? Lue oppaasta, miten teet fiksuja säästöjä trukkia hankkiessasi.

Lataa opas sähköpostiisi

Minua miellyttää erityisesti se, että KesLiftin ihmiset ovat mukavia, palveluhaluisia ja tuntuvat viihtyvän työssään.

Erkki Koski

Suomen Messulogistiikka

Lue lisää asiakastarinoita