Hyster muokattiin vastaamaan Suomen Messulogistiikka Oy:n tarpeita

KesLift Oy kartoitti messulogistiikka-alalla toimivan Suomen Messulogistiikka Oy:n tarpeet, etsi sopivan käytetyn Hyster-trukin ja muokkasi sen halutunlaiseksi. Suomen Messulogistiikalla vaikututtiin erityisesti KesLiftin palvelualttiudesta.

Suomen Messulogistiikka vastaa nimensä mukaisesti siitä, että messutapahtumien logistiikka toimii. Tähän sisältyy muun muassa esittelytavaroiden ja näyttelyrakenteiden kuljettamista sekä näyttelypaikalla tapahtuvia palveluita, kuten lähetysten seurantaa, tarkastusta ja toimittamista, pakkausmateriaalien säilytystä ja erilaisia purkutöitä.

­– Trukit ja nosturiautot ovat näissä töissä kovassa käytössä, joten toimivat koneet ovat avainasemassa, toteaa Suomen Messulogistiikan yrittäjä Erkki Koski.

Suomen Messulogistiikan yrittäjä Erkki Koski on ollut erittäin tyytyväinen KesLiftin kautta hankkimaansa Hyster-trukkiin.

Käytetty trukki omiin tarpeisiin räätälöitynä

Suomen Messulogistiikka etsi lastien kuormaamiseen ja purkamiseen sopivaa trukkia ja kääntyi KesLiftin puoleen.

– KesLift oli meille selvä valinta. Olemme käyttäneet KesLiftin huoltopalvelua jo pitkään ja todenneet sen olevan aivan huippuluokkaa. Lisäksi olimme aiemmin vuokranneet heiltä trukkia ja vuokrauksen yhteydessä totesimme kyseisen konetyypin sopivan meille erinomaisen hyvin. Lähdimmekin yhteistyössä KesLiftin kanssa miettimään, että mistä löytäisimme vastaavan koneen omaksemme, Koski taustoittaa.

Vastaus löytyi käytettyjen trukkien markkinoilta. KesLiftin valikoimasta löytyy laadukkaita käytettyjä trukkeja, jotka tarkastetaan perusteellisesti ja laitetaan käyttökuntoon. Jos valikoimasta ei heti löydy sopivaa trukkia, niin kattavan kontaktiverkoston avulla asiakkaan tarpeita vastaava trukki etsitään ripeällä aikataululla.

Sujuvaa trukin hankkimista

Suomen Messulogistiikalle toimitettiin vuoden 2016 alussa juuri heidän tarpeisiinsa räätälöity, nostokapasiteetiltaan seitsemän tonnin, Hyster-trukki.

– Trukin hankkiminen sujui oikein hyvin. Määritimme KesLiftin avustamana vaatimukset sopivalle trukille, minkä jälkeen he alkoivat haarukoida sopivaa yksilöä. Varsin nopeasti he sitten löysivätkin sopivan koneen ja tekivät siihen toiveidemme mukaisesti muutamia muutoksia, muun muassa masto vaihdettiin omiin tarpeisiimme paremmin sopivaksi, Koski kertoo.

– Ja koska liikumme koneillamme välillä myös yleisillä teillä, niin tämäkin trukki oli laitettava myös rekisteröintikuntoon. Lain vaatima tieliikennevarustelu ja rekisteröintikin hoidettiin kokonaisuudessaan KesLiftin puolelta. Kyseessä oli siis todellinen avaimet käteen -toimitus, jossa me saimme juuri tarpeitamme vastaavan koneen, iloitsee Koski.

Vikatilanteissa apu on lähellä

– Koneisiin kun tuppaa aika ajoin vikoja tulemaan, niin toimiva huolto on luonnollisesti tärkeä asia, Koski sanoo.

KesLift huoltaa ja toimittaa varaosia kaikkiin trukkimerkkeihin. Monipuolisesti varusteltujen huoltoautojen ansiosta lähes kaikki huoltotoimenpiteet voidaan suorittaa vaivattomasti asiakkaan luona. Huoltopalvelua on saatavilla yli 20 huoltoliikkeestä eri puolilta maata.

– Kouluarvosanaksi KesLiftin huoltopalvelulle voi antaa 10+, niin ammattitaitoisesti ja hyvällä asenteella kaikki meidän ongelmatilanteet on hoidettu. Pidän erityisesti siitä, miten KesLiftillä osataan erinomaisesti haarukoida millaisesta viasta milloinkin on kyse, ja jos kyseessä on työnteon täysin estävä vika niin huoltomies on paikan päällä hetkessä, Koski jatkaa.

KesLiftin palvelua voi kehua ja suositella

Hyster-trukki on ollut Suomen Messulogistiikalla käytössä nyt vuoden verran ja se on toiminut erinomaisesti. Trukin valinta on siis onnistunut. Koski haluaa toimivan tuotteen lisäksi korostaa myös KesLiftin palvelualttiutta ja palvelun laatua.

– KesLiftin erottaa kilpailijoista ensinnäkin palveluhalu ja toisekseen kyky toimittaa palvelu. Se henkilökohtainen palvelu sekä myynti- että huoltopuolelta, mitä KesLift tarjoaa, on niin paljon enemmän kuin pelkkä tekninen lopputulos.

Koski suosittelee KesLiftiä kaikille, jotka harkitsevat trukin hankkimista tai huoltosopimuksen tekemistä.

– Minua miellyttää erityisesti se, että KesLiftin ihmiset ovat mukavia, palveluhaluisia ja tuntuvat viihtyvän työssään. He ovat selvästikin tyytyväisiä, kun asiakas on tyytyväinen. Juuri tällaiseen palvelukokonaisuuteen tähtäämme myös täällä Suomen Messulogistiikassa!