KesLift toimitti Arctic Containerille uudet Hyster-konttikäsittelijät

Arctic Container Oy kääntyi KesLiftin puoleen kalustohankintoja tehdessään. Toimiva myyntiprosessi ja asiakkaan toimialan ymmärtäminen helpottivat ratkaisuun pääsemisessä ja Arctic Container sai toiveittensa mukaiset Hyster-konttikäsittelijät.

Konttien korjaus-, varastointi sekä myynti- ja varustelupalveluita tuottava Arctic Container Oy toimii kaikissa Suomen suurimmissa satamissa. Nousuun lähtenyt talous on näkynyt Arctic Containerilla toimitusjohtaja Lotta Roosin mukaan tarpeena hankkia lisää kalustoa. Varastointitoiminnassa ollaan totuttu käyttämään sivustatarttuvia tuplakäsitteleviä tyhjäkonttikäsittelijöitä, joten kalustoa uusittiin saman tyyppisillä koneilla.

KesLift oli Arctic Containerille ennestään tuttu toimija. Yritys oli hankkinut KesLiftin kautta aikaisemmin käytetyn koneen, johon oltiin tyytyväisiä. Hyster oli merkkinä tuttu, mutta Arctic Containerilla ei ole aikaisempaa käyttökokemusta kyseisen valmistajan koneista.
– Hyster oli uusi mielenkiintoinen vaihtoehto ja kun KesLift on Hysterin ainut virallinen edustaja Suomessa, niin miksipä konetta ei olisi hankittu nimenomaan KesLiftiltä, sanoo Lotta Roos.
– Pidin myyntiprosessista. Myyjätaho ymmärsi toimintaamme ja pyrki esittämään erilaisia ratkaisuja meidän esitettyämme speksit ja toiveet koneelle. Kaupat oli ns. helppo tehdä osapuolen kanssa, joka ymmärtää toimintamme päälle, Roos kuvailee KesLiftin myyntiä.

Hysterit kaikilla herkuilla

Kesäkuussa 2017 Arctic Container Oy vastaanotti KesLiftiltä kaksi uutta Hyster H23XM-12EC-sarjan tyhjien konttien käsittelijää. Koneet nostavat jopa 8 konttia päällekkäin ja ne on varustettu ns. kaikilla herkuilla. Niissä on korotettu nostokapasiteetti ja käytössä on uusinta moottoritekniikkaa.

– Säädettävillä tehoasetuksilla pystytään itse määrittelemään koneen tehoja ja näin ollen vähentämään mm. polttoaineenkulutusta, kertoo Lotta Roos Arctic Containerilta.

Roosin mukaan hydraulisesti kallistuvat kahden kontin tarttujat ovat käyttäjälle ergonomisia, hyteistä on hyvä näkyvyys.
Lotta Roos luottaa, että KesLiftin asiakkaina he Arctic Containerilla saavat huollon tuen ja varaosat pikaisellakin aikataululla ostamiinsa koneisiin. Hän sanoo olevansa hyvin tyytyväinen konttikurottajien hankintaan.
– Voisin suositella KesLiftin puoleen kääntymistä muillekin satamatoimijoille, Arctic Containerin toimitusjohtaja Lotta Roos sanoo tyytyväisenä.