Huolto

Trukkien huollot korjaamoissamme ja asiakkaan luona

Trukkihuoltomme ja hyvin varustettu korjaamomme toimivat omissa tiloissaan Jyväskylässä ja Tuusulassa. Huollamme ja korjaamme Hyster-trukkien lisäksi kaikki muutkin merkit. Hyvin varusteltujen huoltoautojemme avulla pystymme suorittamaan trukkien huollot asiakkaan luona missäpäin maata tahansa.

Huoltopalvelumme sisältävät:

  • määräaikaishuollot
  • korjaukset
  • uusien trukkien varustelun.

Yleisimpiä trukkien huollossa tehtäviä huoltotoimenpiteitä ovat trukin nestepintojen tarkastus, trukin jäähdytysnesteen tarkastus, öljynvaihto, jarrunesteiden vaihto, trukin maston toiminnan tarkastus, tarkistetaan nostoketjujen kunto, tarkistetaan hydrauliletkujen kunto, taittopyörien tarkastus, tarkastetaan sylintereiden tiiveys ja toiminta, tarkastetaan ohjausnivelien toiminta.

 

Varaosat kaikkiin trukkimalleihin

Toimitamme varaosat ja tarvikkeet kaikkiin trukkimerkkeihin. Kauttamme on saatavilla yli 450 000 erilaista varaosaa 24 h -toimituksena.

Lue lisää trukkien varaosista »

Tarvitsetko akun trukkiisi? Lue täältä lisää »

Soita ja varaa huolto

Puh: 020 741 4400
huolto@sigmatrukit.fi

Huoltopalvelumme ovat saatavilla yli 20 valtuutetusta Hyster-huoltoliikkeestä eri puolilta maata. Valtuutettujen huoltoliikkeiden yhteystiedot löydät oheisten linkkien kautta.

Pyydä tarjous trukkien huollosta

  • Kysy lisätietoa huoltopalveluista tai kerro tarpeestasi (vapaaehtoinen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu asiakkaisiimme

Lue tarinoita onnistumisista.

Lue mitä suomalaiset teollisuuden toimijat kertovat trukin valintaan johtaneista päätöksistä ja toiminnan tehostumisesta.

Lue asiakkaiden kokemuksia

Huolto ja varaosat

Huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Kattava huoltoverkostomme huolehtii, ettei rikkonainen trukki ole tuotannon tukko. Varaosat ja huollot kaikkiin trukkimerkkeihin.

Kysy lisää huoltopalvelusta