Langaton tiedonkeruu

Tehosta materiaalinkäsittelyn prosesseja ja kaluston käyttöä Hyster Tracker -tiedonkeruujärjestelmällä

Hyster Tracker on tiedonkeruujärjestelmä, jonka kautta voidaan saada automaattisesti ja langattomasti työkoneen käyttöön liittyvää dataa, joka ennen piti kerätä ja analysoida manuaalisesti. Järjestelmän avulla siis säästetään aikaa ja rahaa sekä pystytään tehostamaan materiaalinkäsittelyn prosesseja ja optimoimaan kaluston käyttöä.

Me KesLiftillä asennamme työkoneisiin näitä Hysterin langattomia tiedonkeruujärjestelmiä. Hyster Tracker -tiedonkeruujärjestelmä voidaan asentaa mihin vain CAN-väylällä varustettuun työkoneeseen ja kone voi olla minkä merkkinen tahansa.

Hyster Tracker -järjestelmä kerää langattomasti tietoa työkoneiden käytöstä, reiteistä ja huoltotarpeesta.

Hyster Tracker -järjestelmä kerää langattomasti tietoa työkoneiden käytöstä, reiteistä ja huoltotarpeesta.

Järjestelmä on langaton ja toimii joko wlan- tai GSM-verkossa. Sen ansiosta käyttäjä näkee reaaliajassa nettiselaimen avulla yrityksen kaluston tilanteen. Järjestelmä on laitteistoriippumaton, joten sitä voidaan käyttää kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Hyster Tracker –portaalissa kerättyä tietoa voidaan analysoida ja tulostaa monipuolisia raportteja.

Hyster Tracker -järjestelmästä voidaan Google-karttanäkymän avulla nähdä työkoneen kulloinenkin sijainti sekä reitit, joita kone on kulkenut. GPS-sijaintitiedon avulla voidaan paikantaa reaaliajassa työkoneiden sijainnit sekä paikat, joissa kone on esimerkiksi törmännyt esteeseen. Monipuolista datan avulla voidaan vähentää kaluston törmäyksistä johtuvia vahinkoja terminaalien ja varastojen tila- ja reittisuunnittelussa. Järjestelmään voidaan määritellä törmäyksien varalle myös sähköpostihälytykset, jotka kertovat sijainnin ja ajan lisäksi törmäysvoimakkuuden.

Hyster Tracker –järjestelmä voidaan varustaa käyttäjän tunnistetietoon perustuvalla työkoneen käynnistyksellä. Työkone pitää järjestelmän avulla kirjaa käyttäjistään ja estää koneen luvattoman käytön, mikäli syötetylle käyttäjäkoodille ei ole määritelty käyttöoikeuksia.

 

Hyster Trackerin tiedonkeruu- ja toimintopaketteja on kolmea erilaista:

  1. Langaton seuranta: käyttötunnit, häiriökoodit, törmäysanturit, kustannusseuranta ja huoltotarve.
  2. Edelliset sekä: käyttäjäkoodi ja automaattinen joutokäynnin sammutus.
  3. Edelliset sekä: työkoneen päivittäiset/työvuorokohtaiset tarkastukset ja niiden kuittaaminen.

 

Hyster Tracker on tämän hetken tärkein väline materiaalinkäsittelyn prosessien tehokkuuden kehittämiseen ja seurantaan.

Kysy tarkemmat tiedot myynnistämme: myynti@keslift.fi tai p: 0207 981 500.

› Tai jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu asiakkaisiimme

Lue tarinoita onnistumisista.

Lue mitä suomalaiset teollisuuden toimijat kertovat trukin valintaan johtaneista päätöksistä ja toiminnan tehostumisesta.

Lue asiakkaiden kokemuksia

Huolto ja varaosat

Huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Kattava huoltoverkostomme huolehtii, ettei rikkonainen trukki ole tuotannon tukko. Varaosat ja huollot kaikkiin trukkimerkkeihin.

Kysy lisää huoltopalvelusta

Keravan toimipiste

Isonkiventie 4, 04250 Kerava

puh. 020 741 4400

myynti@sigmatrukit.fi

Jyväskylän toimipiste

Sepelitie 3, 40320 Jyväskylä

puh. 020 741 4400

myynti@sigmatrukit.fi