Leguan 135 henkilönostin

Työskentelykorkeus:
13,20m
Suurin sivu-ulottuma:
6,80m
Suurin korikuorma:
230kg
Kuljetuspituus:
4,50m
Kuljetuskorkeus:
2,07m
Oma paino:
1700-1850kg
Ajo:
4WD tai tela-alusta

Lisätiedot:

Leguan 135 on täysin uusi, luokkansa edistyksellisin henkilönostin, joka on kovaan ammattikäyttöön suunniteltu. Monipuolisen nostimen suunnittelussa on painotettu erityisesti kestävyyttä, jämäkkyyttä ja käyttäjäystävällisyyttä.

Leguan 135 on varustettu erittäin hiljaisella Honda iGX390 -bensiinimoottorilla, siinä on mm. automaatinen käyntinopeuden säätö sekä automattirikastin. Nostimessa on automaattinen ja manuaalinen tukijalkatasaus. Sitä voidaan ajaa langattomasti tai langallisesti sivusta sekä perinteisesti työkorista.

Leguan 135 on helposti kuljetettavissa matalan omapainonsa vuoksi. Kuljettamiseen riittää ainoastaan peräkärry ja 2000 kg vetokykyinen vetoauto.

Leguan 135:n nostopuomit ovat hyvin jämäkät ja tukevat ja tarjoavat jopa 230 kg:n maksimikorikuorman. Sen vakaa puomisto ei huoju tuulessa tai työskenneltäessä maksimiulottumissa.

Leguan 135 tarjoaa ominaisuuksia, joihin ei ole totuttu näin kompakteissa nostimissa. Sen yksi suurimmista valteista on jämäkkä ja tukeva puomisto, joka mahdollistaa 230 kg korikuorman 10,2 metriin saakka ja 140 kg korikuorman jopa 11,2 metriin. Tämä mahdollistaa kahden henkilön turvallisen käytön suurimmalla osasta nostoaluetta. Vaihtoehtoisesti koriin voi yksi käyttäjä ottaa huomattavan määrän työkaluja.

Leguan tarjoaa ainoana valmistajana nostimiaan sekä pyörä- että tela-alustaisena mallina. Myös Leguan 135:een on valittavissa joko 4WD pyöräalusta tai jykevä tela-alusta.

Pyörä-alustan suurin etu on monipuolisuus. Pyöräalustaista nostinta on huomattavasti mukavampi ajaa tasaisilla ja kovilla alustoilla pyörien jouston ansiosta. Maasto-ominaisuudet ovat riittävät lähes kaikkiin olosuhteisiin nelivetoisen voimansiirron ansiosta ja  nostimen siirtonopeus on myös huomattavasti suurempi verrattuna tela-alustaan.

Tela-alustaisen koneen suurimmat edut ovat suurempi kosketuspinta maastoon ja lisääntyneen leveyden ansiosta kone on myös sivuttaissuunnassa entistä vakaampi ajaa. Suurempi kosketuspinta maastoon lisää etenemiskykyä erityisesti pehmeässä ja epätasaisessa maastossa (esim. lumessa tai metsässä).

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

  • Kysy lisätietoa koneesta tai kerro tarpeestasi (vapaaehtoinen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu asiakkaisiimme

Lue tarinoita onnistumisista.

Lue mitä suomalaiset teollisuuden toimijat kertovat trukin valintaan johtaneista päätöksistä ja toiminnan tehostumisesta.

Lue asiakkaiden kokemuksia

Huolto ja varaosat

Huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Kattava huoltoverkostomme huolehtii, ettei rikkonainen trukki ole tuotannon tukko. Varaosat ja huollot kaikkiin trukkimerkkeihin.

Kysy lisää huoltopalvelusta

Keravan toimipiste

Huhtimontie 10-12, 04200 Kerava

puh. 0400 516209

myynti@keslift.fi

Jyväskylän toimipiste

Sepelitie 3, 40320 Jyväskylä

puh. 0207 981 500

myynti@keslift.fi