Trukkiakut

Akut ja muut tarvikkeet trukkeihin

Kauttamme ovat saatavilla kaiken kokoiset trukkiakut, varaajat, vesityslaitteet ja muut tarvikkeet trukkeihin edullisesti ja nopeasti. Tarjousta varten tarvitsemme tiedon käyttöjännitteestä ja akkujen kyseessä ollessa akkulaatikon mitat. Tarvittaessa toimitamme myös uuden akkulaatikon.

Trukin käyttäjälle - säännölliset huoltotoimenpiteet trukkiakulle

Trukkiakkujen lataus
Trukkiakkujen säännöllinen huolto takaa, että akun kapasiteetti säilyy pitkään. Akkujen asianmukainen lataus ja vesitys auttavat estämään kapasiteetin alenemista ja siten pidentävät trukkiakkujen käyttöikää. Trukkiakun lataustiheys ja vesitystarve määritellään trukin käytön mukaan. Näille huoltotoimenpiteille on syytä sopia aika etukäteen, koska akun lataukseen tulisi varata riittävästi aikaa. Trukin omistajalle suositellaan avuksi latauspäiväkirjaa, jotta akkujen lataaminen ja vesittäminen ovat helpompia pitää säännöllisinä toimenpiteinä ja käyttäjällä on tieto akkujen kunnosta. Vaikka trukin käyttö olisi vähäistä, akut tulisi ladata säännöllisesti vähintään kahden viikon välein. Päivittäisessä käytössä olevien trukkien akut ladataan yhden tai kahden päivän välein. Akku tulee ladata aina tyhjästä täyteen varaukseen asti, joka tarkoittaa laturista riippuen n. 8-10 tunnin latausaikaa. Tunnin tai parin latauksia on vältettävä kapasiteetin säilyttämiseksi. Vuorokäytössä olevat trukit varustetaan yleensä vaihtoakuilla, koska akuilla on 8-10 tunnin latausaika. Vaihtoakkuja on järkevä varata riittävä määrä, jotta vältytään tuotantokatkoksilta akkujen latauksen takia. Meiltä saat vara-akkuja kaiken kokoisiin trukkeihin.

Trukkiakun lataajalle:
  • Tarkista silmämääräisesti akun, akkukaapeleiden, akkupistokkeiden ja akun vesitysjärjestelmän kunto.
  • Havaitut viat ilmoitetaan trukin korjauksesta vastaavalle.
  • Akun latauksesta ja vesityksestä kannattaa pitää päiväkirjaa, jotta huoltotoimenpiteet pysyvät säännöllisinä.
  • Muista ladattaessa akun pistokkeiden kytkennät virrattomana ja akun tuuletus.

Trukkiakkujen vesitys
Trukkiakut vesitetään aina lataukseen jälkeen. Nopea ja helppo tapa on akkujen vesitysjärjestelmä, kuten vesityskärry tai vastaava. Aakun yläpuolella olevan vesityskannun liitin liitetään akun liittimeen. Virtausindikaattorista nähdään, kun akkuun ei mene enää vettä ja silloin irroitetaan liitin. Vesityksen jälkeen tarkastetaan akun vuotamattomuus ja kennojen kohojen asennot. Kesliftiltä trukkiakut kaikkiin trukkimalleihin, akkujen vesityslaitteet ja akkuvedet. Huollamme ja korjaamme kaiken kokoiset trukkiakut.

Trukkiakku

Keslift Oy toimittaa kaikenkokoiset akut, varaajat, vesityslaitteet yms. tarvikkeet trukkiinne edullisesti ja nopeasti.

Koneiden tiedot

Etsitkö käytettyä trukkia?

Tutustu laajaan varastoomme.

Paljon käytettyjä ja huollettuja trukkeja, pyöräkuormaajia, kaivinkoneita ja muita laitteita suoraan varastosta.

Katso käytetyt trukit

Lataa ilmainen trukin hankkijan opas

Ostanko uuden vai käytetyt? Mitä ominaisuuksia tarvitsen? Lue oppaasta, miten teet fiksuja säästöjä trukkia hankkiessasi.

Lataa opas sähköpostiisi

Minua miellyttää erityisesti se, että KesLiftin ihmiset ovat mukavia, palveluhaluisia ja tuntuvat viihtyvän työssään.

Erkki Koski

Suomen Messulogistiikka

Lue lisää asiakastarinoita

Tutustu asiakkaisiimme

Lue tarinoita onnistumisista.

Lue mitä suomalaiset teollisuuden toimijat kertovat trukin valintaan johtaneista päätöksistä ja toiminnan tehostumisesta.

Lue asiakkaiden kokemuksia

Huolto ja varaosat

Huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Kattava huoltoverkostomme huolehtii, ettei rikkonainen trukki ole tuotannon tukko. Varaosat ja huollot kaikkiin trukkimerkkeihin.

Kysy lisää huoltopalvelusta

Keravan toimipiste

Isonkiventie 4, 04250 Kerava

puh. 020 741 4400

myynti@sigmatrukit.fi

Jyväskylän toimipiste

Sepelitie 3, 40320 Jyväskylä

puh. 020 741 4400

myynti@sigmatrukit.fi