Carer isot sähkötrukit

Valmistaja:
Carer
Malli:
Vastapainotrukki
Nostoteho:
Jopa 25000 kg
Polttoaine:
Sähkö

Lisätiedot

Carer S.r.L. valmistaa sähkötrukkeja raskaaseen käyttöön. Missä tarvitaan koko työvuoron jaksavaa akkukapasiteettia tai 24/7 toimintaa, siellä Carer on oikea valinta.

Carer valmistaa useita erilaisia malleja erilaisiin käyttötarkoituksiin; sisälle, ulos, ahtaisiin tiloihin jne. Erityisen vahva markkina-asema Carer:lla on metsäteollisuudessa jatkuvassa vuorotyössä. Hytti sopii myös kylmiin olosuhteisiin ja poikkeuksellisesti jopa ilmastointi on saatavana sähkötrukkiin. Akun vaihto on helppoa ja nopeaa toisella trukilla tai lavansiirtovaunulla. Sähkötrukin huolto ja polttoainekustannukset ovat merkittävästi alhaisemmat kuin polttomoottorikoneissa. Ota yhteyttä niin laskemme tavoitettavissa olevat säästöt käyttökohteessanne.

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous

  • Kysy lisätietoa trukista tai kerro tarpeestasi (vapaaehtoinen)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lataa ilmainen trukin hankkijan opas

Ostanko uuden vai käytetyt? Mitä ominaisuuksia tarvitsen? Lue oppaasta, miten teet fiksuja säästöjä trukkia hankkiessasi.

Lataa opas sähköpostiisi

Tutustu asiakkaisiimme

Lue tarinoita onnistumisista.

Lue mitä suomalaiset teollisuuden toimijat kertovat trukin valintaan johtaneista päätöksistä ja toiminnan tehostumisesta.

Lue asiakkaiden kokemuksia

Huolto ja varaosat

Huoltoverkostomme kattaa koko Suomen.

Kattava huoltoverkostomme huolehtii, ettei rikkonainen trukki ole tuotannon tukko. Varaosat ja huollot kaikkiin trukkimerkkeihin.

Kysy lisää huoltopalvelusta

Keravan toimipiste

Huhtimontie 10-12, 04200 Kerava

puh. 0400 516209

myynti@keslift.fi

Jyväskylän toimipiste

Sepelitie 3, 40320 Jyväskylä

puh. 0207 981 500

myynti@keslift.fi