Pienkuormaajan tai pienkaivinkoneen vuokraus on helpompaa kuin koskaan

Koneiden vuokraaminen ei ole kallista!
Unohda lapiohommat, sillä pienkoneiden vuokraaminen on helppoa:

1

Tule käymään kone-
vuokraamossamme.

2

Valitsemme sinulle
sopivan koneen.

3

Opastamme tarvittaessa
koneen käytössä.

4

KesLift toimittaa koneen
suoraan kohteeseen.
Kuljetus on maksuton
Jyväskylän lähialueille.

5

Pääset heti hommiin!

Tule tutustumaan vuokrakoneisiimme – opastamme sinut alkuun
veloituksetta ja hoidamme koneen kuljetuksen kohteeseen!

Vuokraa pienkuormaaja

Vuokraamme pienkuormaajia ja pienkaivinkoneita asiakkaan tarvitsemaksi ajaksi – tunnista vuosiin. Pienkuormaajia käytetään yleisesti kiinteistönhuollon, maanrakennuksen sekä maatalouden erilaisissa kuormaustehtävissä. Helppokäyttöinen pienkuormaaja on lumenluontiin lyömätön peli. Pienkuormaajamme avulla teet työt niin pienissä kuin isoissakin kohteissa.

KesLiftin vuokraamat pienkuormaajat ovat ominaisuuksiltaan monipuolisia ja rakenteeltaan tukevia. Ergonomisesti suunnitellusta ohjaamosta on esteetön näkyvyys joka suuntaan. Vuokraamamme pienkuormaajat ovat aina huollettuja ja toimintavarmoja.

Näytä kaikki

Vuokrattavat pienkaivurit

Vuokraa pienkaivuri piha-alueen ja muun rakennustyömaan sesonkiluonteiseen maa-aineksen siirtämiseen. KesLiftin vuokrattavilla pienkaivureilla työskentely onnistuu ahtaimmissakin tiloissa. Vuokrattaviin pienkaivureihin on saatavilla myös lisälaitteita. Kauhavaihtoehdot pienkaivuriin: luiskakauha 800 mm tai kuokkakauha 550 mm.

Näytä kaikki

Vuokraa trukki

Trukin vuokraus lyhytaikaiseen tai pitkäaikaiseen tarpeeseen. Kattavan valikoima uusia trukkeja ja käytettyjä trukkeja vuokralle sisä- ja ulkokäyttöön. Kaikki käytetyt vuokratrukit käyvät läpi huolellisen tarkistusohjelman.

Näytä kaikki

Vuokraa kaivinkone

Kaivinkoneen vuokraaminen on järkevä vaihtoehto lyhytaikaiseen tai sesonkiluontoiseen tarpeeseen. Vuokraamme luotettavasti huollettuja kaivinkoneita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Näytä kaikki

Vuokraa henkilönostin

Henkilönostin tehostaa työntekoa ja lisää turvallisuutta korkeissa paikoissa työskenneltäessä. Vuokraamme laadukkaita ammattikäyttöön sopivia henkilönostimia asiakkaidemme tarpeisiin.

Näytä kaikki

Vuokraa muita koneita

Vuokrattavien koneiden valikoimamme on vaihtelevasti. Jos et löydä tarpeisiisi sopivaa konetta, kysy meiltä lisää!

Näytä kaikki